Handelzaken.nl

Het laatste nieuws voor jouw handel

De Hypotheker behaalt mijlpaal van 30.000 reviews op Advieskeuze

#

De financieel adviseurs van De Hypotheker hebben een mijlpaal bereikt door voor de 30.000ste keer beoordeeld te worden op het platform van Advieskeuze. Hiermee is De Hypotheker de eerste onafhankelijke adviesketen die deze prestatie heeft behaald.

# Tussenkop: Trots op positieve beoordelingen

Mark de Rijke, commercieel directeur van De Hypothekers Associatie, is trots op de positieve beoordelingen die zij hebben ontvangen op Advieskeuze. Hij benadrukt het belang van transparantie en klanttevredenheid in de financiële sector. De Rijke geeft aan dat het behalen van 30.000 reviews een teken is van het vertrouwen dat klanten hebben in De Hypotheker.

# Tussenkop: Belang van online reviews

Online reviews spelen een steeds grotere rol bij het kiezen van een financieel adviseur. Potentiële klanten kijken vaak naar de ervaringen van anderen om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. De positieve reviews op Advieskeuze kunnen daarom een belangrijke rol spelen in het aantrekken van nieuwe klanten voor De Hypotheker.

# Tussenkop: Voortdurende focus op klanttevredenheid

De Hypotheker blijft zich inzetten voor een optimale klanttevredenheid en zal blijven streven naar het leveren van hoogwaardig financieel advies. Door te luisteren naar feedback van klanten en te blijven innoveren, hoopt De Hypotheker ook in de toekomst positieve reviews te blijven ontvangen op Advieskeuze.

Al met al is het behalen van 30.000 reviews op Advieskeuze een mooie erkenning voor De Hypotheker en een bevestiging van hun toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit in financieel advies.

Share: Facebook Twitter Linkedin