Handelzaken.nl

Het laatste nieuws voor jouw handel

Hypotrust introduceert Groen leningdeel voor energiebesparende voorzieningen

#

Op 14 maart heeft Hypotrust aangekondigd dat zij een Groen leningdeel zullen lanceren voor de OK Hypotheek en de Woon Bewust Hypotheek. Met deze lening kunnen bestaande klanten energiebesparende voorzieningen in hun woning financieren, en daarbij profiteren van een aantrekkelijke rentekorting.

# Tussenkop: Voorwaarden en kenmerken van de Groen leningdeel

Voor zowel de OK Hypotheek als de Woon Bewust Hypotheek geldt dat de lening annuïtair of lineair afgelost moet worden. De maximale looptijd van de lening is vijftien jaar. Dit betekent dat klanten de lening binnen deze periode moeten terugbetalen.

# Tussenkop: Voordelen voor klanten

Door gebruik te maken van het Groen leningdeel van Hypotrust kunnen klanten niet alleen energiebesparende voorzieningen in hun woning financieren, maar ook profiteren van een lagere rente op hun hypotheek. Dit kan op de lange termijn leiden tot lagere maandelijkse lasten en een lagere energierekening.

# Tussenkop: Duurzaamheid en hypotheekverstrekking

Steeds meer hypotheekverstrekkers spelen in op de groeiende trend van duurzaam wonen. Door klanten de mogelijkheid te bieden om te investeren in energiebesparende maatregelen, dragen zij bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien kan het financieren van deze voorzieningen via een hypotheek gunstig zijn voor zowel de klant als de hypotheekverstrekker.

# Tussenkop: Conclusie

De introductie van het Groen leningdeel door Hypotrust laat zien dat duurzaamheid en hypotheekverstrekking hand in hand kunnen gaan. Door klanten de mogelijkheid te bieden om te investeren in energiebesparende voorzieningen, dragen zij bij aan een groenere toekomst en kunnen zij tegelijkertijd profiteren van financiële voordelen.

Share: Facebook Twitter Linkedin