Handelzaken.nl

Het laatste nieuws voor jouw handel

Over Aschwin Falck

Aschwin Falck is de nieuwe salesmanager Risicomanagement Zakelijk van Schouten Zekerheid. Hij heeft een achtergrond bij Aon, waar hij werkzaam was als Client Director Energy. Falck brengt dus een schat aan ervaring met zich mee naar zijn nieuwe functie bij Schouten Zekerheid.

Keuze voor Schouten Zekerheid

Falck geeft aan dat hij voor Schouten Zekerheid heeft gekozen vanwege de familiaire sfeer en cultuur die het bedrijf kenmerkt. Hij voelt zich erg aangetrokken tot deze manier van werken en is blij om deel uit te maken van het team van zakelijk adviseurs bij Schouten Zekerheid.

Enthousiasme en toewijding

Met veel enthousiasme en toewijding gaat Falck aan de slag in zijn nieuwe rol. Hij is vastbesloten om het beste te halen uit zijn team en om de klanten van Schouten Zekerheid optimaal te bedienen op het gebied van risicomanagement.

Toekomstplannen bij Schouten Zekerheid

Als salesmanager Risicomanagement Zakelijk heeft Falck diverse plannen voor de toekomst bij Schouten Zekerheid. Hij wil het team verder uitbreiden en de dienstverlening naar klanten verbeteren en uitbreiden. Met zijn ervaring en toewijding zal Falck ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor Schouten Zekerheid.

Share: Facebook Twitter Linkedin