Handelzaken.nl

Het laatste nieuws voor jouw handel

Over Paulus de Wilt

Paulus de Wilt heeft een lange staat van dienst bij NIBC, waar hij tien jaar lang als Chief Executive Officer heeft gefunctioneerd. Onder zijn leiding heeft de bank verschillende uitdagingen overwonnen en een sterke groei doorgemaakt. Zijn vertrek per 31 december 2024 markeert het einde van een tijdperk voor NIBC.

Redenen voor vertrek

De Wilt geeft aan dat hij gelooft dat het juiste moment is aangebroken om het stokje over te dragen. Na tien jaar aan het roer te hebben gestaan, voelt hij dat het tijd is voor een nieuwe fase voor zowel hemzelf als voor de bank. Zijn beslissing om te vertrekken is dan ook weloverwogen en komt voort uit zijn wens om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Opvolgingstraject

NIBC zal nu op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor De Wilt. Het vinden van een nieuwe CEO is een belangrijke taak die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Het bestuur zal samenwerken met een executive search bureau om de juiste kandidaat te vinden die de visie en strategie van de bank kan voortzetten.

Toekomst van NIBC

Hoewel De Wilt vertrekt, blijft NIBC vastberaden om zijn positie in de markt te versterken en verder te groeien. De bank zal blijven focussen op het bedienen van zijn klanten en het behalen van duurzame resultaten. Het vertrek van De Wilt markeert het einde van een tijdperk, maar ook het begin van een nieuwe fase voor NIBC.

Share: Facebook Twitter Linkedin