Handelzaken.nl

Het laatste nieuws voor jouw handel

N26 lanceert Instant Savings-rekening met 2,8% rente

#

Vanaf vandaag kunnen Nederlandse klanten van online bank N26 profiteren van een rendement van 2,8% op hun spaargeld met de lancering van de nieuwe N26 Instant Savings-rekening, zelfs als ze alleen een gratis Standaard Account hebben. Jérémie Rosselli, General Manager van Frankrijk en de Benelux bij N26, is enthousiast over deze nieuwe aanbieding.

# Tussenkop: Voordelen van de N26 Instant Savings-rekening

De N26 Instant Savings-rekening biedt Nederlandse klanten de mogelijkheid om hun spaargeld te laten groeien met een aantrekkelijke rente van 2,8%. Dit is een van de hoogste rendementen die momenteel beschikbaar zijn op de markt, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor spaarders die hun geld willen laten renderen.

Daarnaast is het opvallend dat klanten zelfs met een gratis Standaard Account kunnen profiteren van deze hoge rente. Hiermee maakt N26 sparen toegankelijk voor een breed publiek en moedigt het klanten aan om verantwoordelijk met hun financiën om te gaan.

# Tussenkop: Exclusieve aanbieding voor N26 Metal-klanten

Nederlandse N26 Metal-klanten kunnen zelfs een nog betere spaaraanbieding krijgen, waardoor ze nog meer profiteren van hun lidmaatschap. Dit exclusieve voordeel beloont klanten die kiezen voor het premium N26 Metal-account met extra voordelen en een hoger rendement op hun spaargeld.

Al met al biedt de lancering van de N26 Instant Savings-rekening Nederlandse klanten de mogelijkheid om op een eenvoudige manier te sparen tegen een aantrekkelijke rente. Het toont aan dat N26 blijft innoveren en streven naar het bieden van de beste financiële oplossingen aan zijn klanten.

Share: Facebook Twitter Linkedin